Openstaande hulpvragen

Werkzaamheden

Afstand

Totaal 3 items in de Openstaande hulpvragen

 • Ede

  Begeleiding naar werk

  Ede

  Meneer (32) vraagt hulp aan voor vervoerbegeleiding naar zijn werk. Meneer heeft angst om naar buiten te gaan. Als iemand met hem meefietst, heeft hij een goede motivatie om toch naar zijn werk in Bennekom te gaan. Het zou fijn zijn als het voor een maand kan. De kans is groot dat meneer tegen die tijd het zelf aan durft om op zijn fiets te stappen en naar zijn werk te gaan. Het gaat om de maandag en de vrijdag ('s morgens heen en 'smiddags terug).
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Ede

  Bezoeken

  Ede

  Als professional van Malkander heb ik contact met mevrouw (75). Mevrouw zoekt iemand met wie ze gezellig kan kletsen onder het genot van een kopje koffie een keer in de week (bij voorkeur op de dinsdagmiddag). Ook kaartspelletjes vindt ze leuk. Ze zoekt iemand van rond de 50 jaar en het liefst een vrouw. Mevrouw zelf is 75 jaar en heeft meerdere ziektes waardoor ze in een elektrische rolstoel zit. Ze heeft al twee keer een herseninfarct gehad waardoor ze niet goed tegen drukte kan. Dus groepsactiviteiten zijn te druk voor haar. Ondanks deze handicaps staat mevrouw toch redelijk opgewekt in het leven mede door goed contact met kinderen die haar veel ondersteunen. Is er iemand die deze mevrouw met enige regelmaat zou willen bezoeken?
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Ede

  Er op uit

  Ede

  Mevrouw (77) vraagt hulp aan voor: Ik zou best wel lekker in het bos willen wandelen. Vroeger deed ik dat ook met mijn partner Jan: met zijn auto reden we naar een mooi bos en gingen daar samen wandelen of haalden stoeltjes uit de auto om lekker in het bos te zitten en te genieten van de natuur. Ook reed hij me bijv. naar Harderwijk om samen lekker bij het water te zitten en te luisteren naar de golven. Een keertje winkelen vind ik ook leuk. Helaas is Jan overleden (ongeveer een half jaar geleden). Ik mis nu een maatje waarmee ik bovenstaande dingen kan doen. Zou iemand af en toe wel eens met deze mevrouw iets willen ondernemen? Dat zou geweldig fijn zijn!
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer