Openstaande hulpvragen

Werkzaamheden

Afstand

Totaal 5 items in de Openstaande hulpvragen

 • Ede

  Oppas voor hondje

  Ede

  Mevrouw (58) zoekt een extra oppas voor haar hondje voor als huidige oppassers niet kunnen.Het gaat om eventueel 1 of 2 keer per kwartaal en liefst bij de oppasser thuis, niet langer dan 3 a 4 dagen. Het hondje is een Maltezer mix, vrouwtje van 10,6 kg. en heeft een voorkeur voor kleine hondjes -als die er zijn-. Mevrouw heeft geen mogelijkheid om vergoeding te geven, maar zij betaalt natuurlijk wel het eten voor haar hondje.Als er iemand is, die dit graag uit plezier doet en serieus is, zou mevrouw graag langs komen met haar hondje om kennis te maken en om haar hondje te laten zien.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Ede

  schilderen

  Ede

  Mevrouw (64) moet verhuizen in verband met de sloop van haar woning. Hiervoor moeten veel dingen geregeld worden. Door haar situatie is het haar op dit moment allemaal erg veel. Wie heeft er een dagdeel over om mevrouw te helpen met schilderwerk of iets dergelijks? Afhankelijk van wanneer de hulpbieder kan, valt te bespreken wat er dan op dan moment handig is om aan te pakken. Mevrouw heeft een beperkt netwerk en ook geen middelen om hulp in te kopen. Wie zou deze mevrouw een (zaterdag)ochtend of middag of avond willen helpen?
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Ede

  Samen schoonmaken

  Ede

  Mevrouw (29) zoekt hulp bij het op orde houden van haar tweekamer-appartement. Mevrouw heeft als doel om het over enige tijd weer helemaal zelfstandig te kunnen bijhouden. Mevrouw woont alleen en heeft een hond als huisdier. Mevrouw wil graag helpen dus het gaat haar er echt om om samen te werken en het gezellig te hebben in het contact. Mevrouw kan een positieve boost wel gebruiken! Mevrouw heeft een klein netwerk dus kan het niet binnen haar eigen kring vragen. Het zou fijn zijn als de hulpbieder mevrouw aanleert om systematisch aan de slag te gaan en haar sturend wil begeleiden zodat ze het straks weer helemaal zelf kan! Wie wil samen met deze gemotiveerde vrouw eens in de twee weken of eens in de maand tot januari het huis wat schoonmaken?
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Ede

  Mankracht

  Ede

  Mevrouw (65) hoopt op zaterdag 17 november 2018 te gaan verhuizen. Zij heeft hulp van haar 2 zonen en van haar schoonzoon. Het zou heel erg fijn zijn als er een extra man zou willen helpen zodat het allemaal klaar kan komen op die dag! Mevrouw heeft geen geld om hulp in te kopen en heeft verder ook geen hulp in haar naaste omgeving. Wie zou deze mevrouw terzijde willen staan?
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Ede

  Samen naar dorp!

  Ede

  Meneer (87) zoekt hulp van iemand die af en toe een keer met hem naar het centrum wil voor wat boodschappen te doen bij de Hema, Mediamarkt etc. Meneer heeft een scootmobiel maar durft eigenlijk niet te rijden. Daarom wordt er gezocht naar iemand met een auto die het leuk vindt om mee te gaan naar dorp. Meneer kan (langzaam) lopen achter de rollator. Maar kan dat niet lang volhouden. Meneer heeft geen kinderen en slechts enkele kennissen. Meneer heeft Parkinson en mogelijke vergeetachtigheid. Wie wil deze man eens in de maand meenemen voor wat boodschappen in het centrum te doen?
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer