Openstaande hulpvragen

Werkzaamheden

Afstand

Totaal 5 items in de Openstaande hulpvragen

 • Ede

  Er op uit

  Ede

  Meneer (71 jaar) zoekt een maatje met wie hij leuke uitstapjes kan doen. Gewoon even samen er op uit. Meneer heeft een klein netwerk en voelt zich alleen. Financieel gezien heeft meneer het niet breed. Meneer komt steeds minder vaak de deur uit en dat heeft geen positieve invloed op zijn welzijn, meneer krijgt last van depressieve gedachten. Wie zou ongeveer eens in de drie weken of eens in de maand meneer willen meenemen om samen iets leuks te ondernemen? Dan heeft hij iets fijns om naar uit te zien! In eerste instantie tot eind 2018. Ook is het goed om vooraf eerst samen kennis te maken om te kijken of er een klik is.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Ede

  Mankracht

  Ede

  Mevrouw (42) vraagt hulp bij huishoudelijke klussen namelijk eens in de 8 weken wat extra schoonmaakwerk zoals de keuken of een slaapkamer doen. Mevrouw heeft rheumatoide artristis en daardoor erg pijnlijke handen en voeten waardoor het voor haarzelf te pijnlijk is om het wat zwaardere werk te doen. Mevrouw woont in een tussenwoning.  Ook vraagt zij hulp bij onkruidvrij maken / houden van voor- en achtertuin. Bijvoorbeeld 3 of 4 keer per jaar. Het onkruid is erg hoog nu, het zou fijn zijn als hier de eerste keer 2 mensen voor kunnen komen om te helpen. En dat het dan dus daarna 3 of 4 keer per jaar kan worden bijgehouden. De hulpvragen van huis en tuin hoeven niet door dezelfde hulpbieder te worden gedaan.                                            Mevrouw heeft een klein netwerk en daarom zou het erg fijn zijn als ze via deze weg toch hulp zou kunnen krijgen!
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Ede

  Vervoer naar ziekenhuis/arts/tandarts

  Ede

  Mevrouw (47) heeft begeleid werk gevonden en moet op dinsdag tot 16:00uur werken. Haar dochter van 11 jaar met een licht verstandelijke beperking moet op die dag van school naar de BSO gebracht worden. Moeder heeft een klein netwerk en er zijn ook geen andere leerlingen op deze school die naar deze BSO gaan. Met de auto is het minder dan 10 minuten rijden van de school naar de BSO. Wie wil dit meisje na de zomervakantie tot de kerstvakantie eens in de maand op dinsdagmiddag om 14:30uur naar de BSO brengen? 
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Ede

  Bezoeken

  Ede

  Mevrouw (90) woont nog zelfstandig maar voelt zich eenzaam. Ze zou het erg fijn vinden om af en toe eens bezoek te krijgen. Haar netwerk is klein. Ze heeft twee kinderen die ver weg wonen en haar buren doen ook al veel voor haar. Zij durft niet goed meer van hen te vragen dan zij al doen. Ook heeft zij in december een hartinfarct gehad waardoor zij zeer zelden haar huis verlaat. Het zou heel fijn zijn als iemand deze mevrouw eens in de twee weken bijvoorbeeld een avondje zou willen bezoeken zodat zij wat meer gezelligheid kan ontvangen. Er kan eerst een kennismakingsgesprekje gepland worden om te kijken of het klikt. De hulpvraag is in eerste instantie tot eind 2018. Wie zou deze mevrouw wat gezelligheid willen bieden?
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Ede

  uitleg bij naaimachine

  Ede

  Mevrouw (78) heeft een naaimachine, en wil graag uitleg en begeleiding bij het gebruik ervan. Ze zit echt te popelen om van de lappen stof die zij heeft mooie gordijnen te maken! Wie heeft een paar uurtjes de tijd om mevrouw wat meer wegwijs te maken? Het is een tijdelijke hulpvraag, voor zo'n 2 tot 3 keer waarschijnlijk. Mevrouw is makkelijk in het maken van contact, maar voelt zichzelf eenzaam. Zij wil graag alles zelf doen, zoals opstaan, lopen (met rollator) enz. Ze vraagt het als ze hulp nodig heeft, van gewoon helpen zonder haar te vragen kan ze wat kribbig worden. Wie wil deze uitdaging aangaan en zo mevrouw wat bijstaan?
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer