Openstaande hulpvragen

Werkzaamheden

Afstand

Totaal 6 items in de Openstaande hulpvragen

 • Ede

  Begeleiding bij bezoek ziekenhuis/arts/tandarts

  Ede

  Mevrouw (87) zoekt hulp bij vervoer naar de oogarts. Mevrouw moet op Dv 28 november in de middag bij de oogarts zijn in de Bergmankliniek. Mevrouw heeft een zeer beperkt netwerk. Zij heeft zichzelf tot nog toe redelijk kunnen redden, maar krijgt nu toch meer last van ouderdomskwalen en heeft daardoor hulp nodig. Mevrouw zou het heel fijn vinden als zij vervoer krijgt en de hulpbieder ook even mee naar binnen wil bij de Bergmankliniek. Wie wil deze mevrouw hierbij van dienst zijn? Het zou haar erg opluchten als zij hulp krijgt!
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Ede

  Wandelen

  Ede

  Een psychisch kwetsbare vrouw (45) zou graag een wandelmaatje krijgen. Mevrouw krijgt twee keer per week begeleiding en heeft een beperkt netwerk van familie en vrienden. Mevrouw heeft ook netwerk verloren in haar psychotische tijden. Zij wil niet vereenzamen en zou het fijn vinden af en toe met iemand naar buiten te kunnen. Wie zou per januari voor een half jaar eens per twee weken met mevrouw een wandeling willen maken? Zij zal daar heel blij van worden!
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Ede

  dochtertje ophalen

  Ede

  Mevrouw (33) vraagt hulp voor vervoer. Zij heeft een dochtertje in Veenendaal op school. Eens in de 2 weken (oneven weken) op vrijdag komt het dochtertje een weekend bij mevrouw. Nu heeft mevrouw alleen een fiets en woont zij in Bennekom. Graag zou zij daarom hulp willen van iemand die eens in de twee weken op vrijdag haar dochtertje ophaalt op school in Veenendaal en haar naar Bennekom zou willen brengen. De school is om 14:15 uur uit. Mevrouw zou dan ook graag -als het even kan- mee willen om haar dochtertje van school op te halen. In haar netwerk is niemand die dit zou kunnen doen. Ook heeft mevrouw geen middelen om hulp in te kopen. Wie zou deze mevrouw willen helpen bij deze hulpvraag? Op deze manier kan mevrouw toch nog regelmatig haar dochtertje bij zich hebben. Als eens in de twee weken te vaak is voor de hulpbieder, kunnen we het ook met meerdere hulpbieders doen. Dus dan zou je eens in de maand of eens in de 6 weken aan de beurt zijn. Het zou heel fijn zijn als deze mevrouw hiermee geholpen kan worden!
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Ede

  Hulp in de tuin

  Ede

  Mevrouw (88) zoekt hulp bij het winterklaar maken van het terras. Ze zou het fijn vinden als er iemand komt die de plantenbakken leeg wil maken. Aan de voorkant staat ook een plantenbak en daar moet wat oude aarde uit en wat nieuwe aarde in. Mevrouw geniet erg van de bloemen en planten maar zij kan er zelf niet goed voor zorgen. Mevrouw heeft erg last van duizeligheid en het afnemen van lichamelijke krachten. Zij is ook al op hoge leeftijd! Wie zou dit klusje even voor mevrouw willen doen zodat het de winter weer door kan? Er hoeft niet gesjouwd te worden. Wellicht kan het in zo'n twee uurtjes wel gedaan zijn.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Ede

  Hulp bij opruimen/ordenen

  Ede

  Mevrouw (59) zoekt hulp bij het uitzoeken, opruimen en ordenen van spullen. Het zusje van mevrouw is na een intensief ziekbed overleden en mevrouw heeft haar spullen meegenomen naar huis. De verhuisdozen met spullen staan in de woonkamer. Mevrouw zou het heel fijn vinden als iemand haar komt helpen. Mevrouw heeft een hersenletsel waardoor zij dit niet goed alleen kan uitvoeren. Ook heeft mevrouw geen netwerk of middelen om hulp in te kopen. Het is nu best vol in de woonkamer dus het zou heel fijn zijn als iemand binnenkort bijvoorbeeld een avond zou kunnen komen helpen.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Ede

  Begeleiding bij bezoek ziekenhuis/arts/tandarts

  Ede

  Mevrouw (36) zoekt iemand die af en toe met haar mee wil naar een doktersbezoek.  Het geeft mevrouw nogal wat spanning als zij dit alleen moet doen. Mevrouw zal het erg fijn vinden als de hulpbieder eerst met haar wil kennismaken door bijvoorbeeld ergens wat te drinken voor die tijd. Mevrouw heeft een beperkt netwerk en ook niet de financiële middelen om hulp in te kopen. Het zou mevrouw enorm opluchten als zij niet alleen naar de dokter hoeft. Wie wil deze mevrouw bijstaan in deze periode?
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer