Openstaande hulpvragen

Werkzaamheden

Afstand

Totaal 7 items in de Openstaande hulpvragen

 • Ede

  Hulp bij meubels in elkaar zetten (bouwpakketten)

  Ede

  Mevrouw (56) gaat vrijdag 27 november verhuizen van Veenendaal naar Bennekom. Mevrouw heeft bij het uit elkaar halen van een kast hulp gekregen van Hip Veenendaal en wil nu graag hulp van Hip Ede om de kast in elkaar te zetten. Het gaat om een klerenkast met vouwdeuren. De kast bestaat uit 3 delen waarvan mevrouw 1 deel in de berging kwijt kan en 2 delen in de slaapkamer. Vanaf maandag 30 november kan de klus gedaan worden. Mevrouw heeft geen middelen om hulp in te kopen en zij heeft weinig netwerk. Mevrouw zou er enorm mee geholpen zijn als iemand haar kast in elkaar zou willen zetten.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Ede

  maatje

  Ede

  Mevrouw (24) met een verstandelijke beperking is op zoek naar een iemand die haar kan ondersteunen met afspraken. De afspraken hebben betrekking op haar behandelingen. Het is prettig als ze gemotiveerd en gestimuleerd wordt om naar deze afspraken te gaan en dat iemand eventueel meegaat met haar (zorgen dat ze er echt aankomt).Mevrouw heeft weinig netwerk waar zij op terug kan vallen. Het zou super fijn zijn als iemand dit voor een halfjaar zou willen oppakken!
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Ede

  Hulp in de tuin

  Ede

  Mevrouw (78) is op zoek naar iemand die haar ongeveer eens in de maand kan helpen met wat klussen in de tuin. Bijvoorbeeld een aantal planten/wortels verwijderen, snoeiwerkzaamheden en klein onderhoud. De tuin van mevrouw is ongeveer 100m2. Mevrouw heeft zelf het gereedschap. Mevrouw is veel thuis en heeft weinig netwerk. Zij heeft geen middelen om hulp in te kopen. Juist daarom zou het fantastisch zijn als iemand haar eens in de maand voor ongeveer een halfjaar tot een jaar zou willen helpen in de tuin en meteen een gezellig momentje samen creëren.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Ede

  Er op uit

  Ede

  Meneer (49) zou graag met een iemand voor een halfjaar eens per 2 weken een fietstocht maken of een museum bezoeken of iets dergelijks. Natuurlijk kan er eerst even kennisgemaakt worden om te kijken of het klikt! Liefst iemand van zijn leeftijd of iets ouder.Meneer fietst niet bij winterweer in verband met zijn heupprothese. Meneer heeft weinig netwerk en daarom zou het heel fijn zijn als hij samen een tochtje kan maken. Juist in deze tijd waarin er weinig andere mogelijkheden zijn... 
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Ede

  Hulp in de tuin

  Ede

  Een echtpaar zoekt hulp bij het onkruidvrij maken van de betegelde voor- en achtertuin. Met name in het voorjaar en de zomer speelt deze vraag (bij groeizaam weer). Mevrouw is beperkt geraakt als gevolg van een ziekenhuisbacterie. Zij was van beroep schoonmaakster op de operatieafdeling van het ziekenhuis. De aanvraag voor een arbeidsongeschiktheidsuitkering is momenteel gaande. Dit betekent dat ze er op inkomen op achteruitgaan. Meneer doet als gevolg van haar beperkingen meer huishoudelijke taken en een stukje persoonlijke verzorging. Meneer werkt wel maar is fysiek vaak (te) moe. Wie zou dit echtpaar zo eens in de 3 maanden willen helpen?
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Ede

  Hulp bij elektraklusjes

  Ede

    Mevrouw (38) heeft wat mankementen in huis die zij zelf niet kan oplossen. Het gaat om: -een lekkende kraan en een kapotte mengkraan (geen warm water). -de tussendeur sluit niet goed. -vervangen van lampen (mevrouw is niet lang genoeg en heeft de kracht niet ze er boven haar hoofd in/uit te draaien). -weghalen van heel lampensetje aan het plafond. Het zijn wel wat verschillende klusjes maar wellicht ook weer niet van zulk een omvang dat er meerdere hulpbieders heen hoeven. Zou je deze klussen op je willen nemen of één ervan? Je maakt mevrouw heel erg blij. Mevrouw heeft geen middelen om hulp in te kopen en geen netwerk. Mevrouw heeft geen gereedschap dus het zou erg fijn zijn als je dat zelf mee zou willen nemen.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Ede

  Wandelen of bellen

  Ede

  Meneer (39) is op zoek naar een maatje waar meneer mee kan wandelen of bellen om raad kan vragen of dingen kan vertellen die er privé spelen. Meneer heeft het pittig thuis, moet 'veel ballen in de lucht houden'. Daarom zou het hem opluchten om over deze zaken af en toe eens te kunnen sparren met een maatje. Of om het er soms juist even niet over te hebben. Meneer heeft verder weinig netwerk. Wie zou deze meneer wat van zijn tijd willen geven? Het zou mooi zijn als het voor een halfjaar zou kunnen en dan ongeveer eens in de twee weken.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer