Openstaande hulpvragen

Werkzaamheden

Afstand

Totaal 3 items in de Openstaande hulpvragen

 • Ede

  Huiswerkbegeleiding

  Ede

  Familie vraagt hulp bij huiswerkbegeleiding voor hun tweeling (dochters) van acht jaar. De tweeling heeft moeite met taal en rekenen. De familie kan zich wel goed verstaanbaar maken in het nederlands maar toch is het voor de tweeling nog een hele uitdaging om deze vakken onder de knie te krijgen. Wie zou deze meisjes tot de zomervakantie willen ondersteunen? Uiteraard kun je eerst kennismaken om te kijken of er een klik is. Zo ja, dan mag je afstemmen met de familie wat voor jou haalbaar is in je planning. Of het lukt om 1 keer per week te komen of bijvoorbeeld liever 1 keer per twee weken. Het zou een hele opluchting zijn voor het gezin!
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Ede

  Hulp bij verven

  Ede

  Mevrouw (51) zoekt hulp bij het sauzen van de buitenmuur achter en het tussenmuurtje. De grote muur is ongeveer 8 meter breed. (zie foto!) De voegen in de muur zijn vervangen waardoor het er nu lelijk uitziet. Het is de bedoeling dat de buitenmuur zachtgeel wordt. Zo was de muur ook voordat de voegen werden vervangen. De hulpbieder heeft waarschijnlijk voor het bovenste gedeelte een trap nodig. Mevrouw is zelf in bezit van een stevige trap. Mevrouw heeft een hersenletsel waardoor zij niet in staat is dit zelf te kunnen. Mede hierdoor leeft mevrouw in een isolement door wegvallen van haar vrienden en familie.Het zou erg fijn zijn als iemand haar kan helpen! Dan heeft mevrouw weer een fijne en positieve ervaring wat haar erg goed zou doen!
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Ede

  Hulp bij sauzen

  Ede

  Mevrouw (58) zoekt hulp bij het sauzen van de muur op haar zolderkamer. Mevrouw kan dit niet zelf. Mevrouw heeft een beperkt netwerk en niet de middelen om hulp in te kopen. Het gaat om een stuk muur van 10m2. Het behang is er al af en ook is het al goed vlak gemaakt. Het is de bedoeling dat de muur weer mooi wit wordt. Wie wil wat van zijn of haar tijd geven voor deze mevrouw?
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer