Openstaande hulpvragen

Werkzaamheden

Afstand

Totaal 5 items in de Openstaande hulpvragen

 • Ede

  Boodschappen doen

  Ede

  Meneer (72) is op zoek naar iemand die voor of met hem boodschappen zou kunnen doen. En om zo af en toe iets gezelligs te ondernemen. Meneer probeert zo goed mogelijk de dingen zelf te ondernemen maar soms lukt het gewoon niet. Meneer is eenzaam, heeft een klein netwerk. Wie zou voor een half jaar zo eens in de twee weken met meneer op willen trekken? Het zou meneer enorm bemoedigen en weer wat fleur in zijn leven brengen!
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Ede

  Hulp bij elektraklusjes

  Ede

    Mevrouw (38) heeft wat mankementen in huis die zij zelf niet kan oplossen. Het gaat om: -een lekkende kraan en een kapotte mengkraan (geen warm water). -de tussendeur sluit niet goed. -vervangen van lampen (mevrouw is niet lang genoeg en heeft de kracht niet ze er boven haar hoofd in/uit te draaien). -weghalen van heel lampensetje aan het plafond. Het zijn wel wat verschillende klusjes maar wellicht ook weer niet van zulk een omvang dat er meerdere hulpbieders heen hoeven. Zou je deze klussen op je willen nemen of één ervan? Je maakt mevrouw heel erg blij. Mevrouw heeft geen middelen om hulp in te kopen en geen netwerk. Mevrouw heeft geen gereedschap dus het zou erg fijn zijn als je dat zelf mee zou willen nemen.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Ede

  Stoel repareren en ophangen van rookmelder!

  Ede

  Mevrouw (53) vraagt hulp bij het weer bruikbaar maken van haar stoel. Mevrouw heeft geprobeerd het weer aan te schroeven maar de deuvels zitten los. Waarschijnlijk moet het worden gelijmd. Mevrouw heeft erg last van haar knie en als de stoel wiebelt is dat pijnlijk. Mevrouw heeft niet de middelen om hulp in te kopen en te weinig netwerk om de hulpvraag daar uit te zetten. Wie zou mevrouw willen helpen? Waarschijnlijk is het binnen een uur op te lossen. Ook heeft mevrouw de vraag of de hulpbieder haar rookmelder op wil hangen. Er is door de woningstichting een groene stip op het plafond aangebracht waar de rookmelder opgehangen moet worden. Wie zou deze mevrouw wat van zijn tijd willen geven? Het zou enorm fijn zijn!
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Ede

  Hulp bij dingen ophangen

  Ede

  Mevrouw (53) vraagt hulp bij het repareren van de deuren van haar slaapkamerkast. De deuren rollen niet meer dicht, er is een wit blokje uit gevallen. Het is lastig om niet goed bij de spullen in de kast te kunnen. Wie zou even willen helpen om het systeem weer goed rollend te krijgen? Mevrouw heeft niet de middelen om hulp in te kopen. Ook heeft zij weinig netwerk waar zij terecht kan met haar vraag.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Ede

  Hulp bij zeil leggen

  Ede

  Mevrouw (53) vraagt hulp bij het ophalen van zeil (2 bij 4 meter) van de Kwantum naar Ede-Zuid. Mevrouw is zelf niet in het bezit van een auto en op de fiets is het geen doen!Mevrouw had een enorme verstopping en daarom moest moest de vloerbedekking kapot worden gemaakt om in de kruipruimte te komen. Mevrouw heeft zelf al wel geprobeerd om de vloerbedekking weg te halen maar er zijn wat lijmrestjes blijven zitten die zij zelf niet weg kan krijgen. Mevrouw heeft erg last van haar knie waardoor het te pijnlijk is om zelf het zwaardere werk te doen.Dit is zowel een vervoersvraag als praktische hulp: 1. van de Kwantum naar Ede-Zuid rijden met het zeil 2. laatste stukjes zeil/lijm van de vloer halen 3. kan iemand het zeil komen leggen (er zijn wat buizen, dus even omheen knippen) Het zou fantastisch zijn als mevrouw geholpen kan worden zodat zij weer een fijne vloer heeft om op te wonen.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer