Openstaande hulpvragen

Werkzaamheden

Afstand

Totaal 15 items in de Openstaande hulpvragen

 • Ede

  Hulp bij verven

  Ede

  Mevrouw (67) gaat verhuizen naar een appartement aan de Boshoek. De woonkamer met keuken, het halletje en een slaapkamer moeten gesaust worden. Ze heeft geen familie en vrienden en het zelf doen kan ze niet. Ook kan mevrouw geen hulp inkopen. Omdat mevrouw verder nergens hulp kan krijgen, willen we deze hulpvraag in stukjes knippen. Wie wil één van de bovengenoemde ruimtes sauzen? Dan kunnen meerdere hulpbieders deze mevrouw helpen door per hulpbieder één ruimte te laten sauzen. Het zou enorm fijn zijn!
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Ede

  Wandelen

  Ede

  Mevrouw (74) is op zoek naar iemand die een uurtje in de twee weken -voor een half jaar- op een middag met haar op stap wil. Even een ijsje eten of een kopje koffie drinken in het dorp. Mevrouw komt zelf de deur nauwelijks uit omdat zij haar rolstoel niet over de drempels krijgt in het gebouw waar ze woont. Wie zou mevrouw hiermee op willen fleuren? Het zal haar enorm goed doen!
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Ede

  Er op uit

  Ede

  Mevrouw (89) die nog zelfstandig woont, maar de deur niet uitkomt, zoekt iemand die bereid is voor haar boodschappen te doen. Ook zou ze het fijn vinden om een ritje te maken in de omgeving, ergens te wandelen. Mevrouw heeft weinig mensen om haar heen en zou het erg waarderen. Als iemand ervoor kiest om alleen boodschappen te doen, is mevrouw daar al erg mee geholpen. Het is voor een half jaar, eens in de twee weken.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Ede

  Wandelen

  Ede

  Mevrouw (77) zoekt iemand die met haar (mevrouw zit dan in de rolstoel) kan wandelen. Haar man is op dit moment opgenomen in het ziekenhuis, maar lichamelijk ook niet in staat om mevrouw te duwen. Wie zou deze mevrouw heel blij willen maken door een halfjaar haar zo eens in de twee weken mee naar buiten te nemen?
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Ede

  Bezoeken

  Ede

  Mevrouw (92) wil graag een bezoekmaatje, iemand met wie ze kan praten. Mevrouw heeft verder weinig mensen om zich heen en zij verlangt naar wat meer contact. Wie wil deze mevrouw voor een halfjaar eens in de twee weken een bezoekje brengen?
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Ede

  Wandelen

  Ede

  Mevrouw (82) wil samen met iemand wandelen. Mevrouw loopt met een rollator. Zij kan het wel zelfstandig, maar zij is wel erg alleen. Dus het zou heel fijn voor mevrouw zijn dit samen te doen. Wie zou dit op willen pakken voor een halfjaar zo eens in de twee weken?
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Ede

  Wandelen

  Ede

  Mevrouw (90) zoekt een vrouwelijk maatje die met haar kan wandelen. Mevrouw loopt met een rollator. Mevrouw is zeer slechthorend, daarom durft ze ook niet alleen de straat op. Het zou heel fijn zijn als een hulpbieder eens in de twee weken zo'n 20 minuten met haar kan wandelen. Dit is dan voor een halfjaar. Op dit moment komt mevrouw haast niet buiten. Wie zou hierin iets voor mevrouw willen betekenen?
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Ede

  Hulp in de tuin

  Ede

  Meneer (81) zoekt voor een halfjaar iemand die eens in de twee weken met hem (meneer zit dan in de rolstoel) kan wandelen en waarmee hij een gezellig gesprek kan voeren. Het liefst heeft meneer een man als hulpbieder. Meneer heeft vorig jaar een herseninfarct gehad. Meneer voelt zich alleen en meneer zou het geweldig waarderen als iemand dit voor hem zou willen doen! 
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Ede

  Bezoeken

  Ede

  mevrouw (46) zoekt iemand die eens in de 6 weken een kopje koffie bij haar kan komen drinken. We zoeken iemand die een beetje de leeftijd heeft van mevrouw. Tussen de 40 en 50. Mevrouw is moeder van 2 dochters en alleenstaand. Er is sprake van niet aangeboren hersenletsel, maar mevrouw is best zelfredzaam. Ze heeft een baan en de zorg voor haar kinderen. Maar komt ook niet aan meer toe dan dat, of aan iets voor zichzelf. Het nemen van initiatief is door het nah moeilijk. Ze zoekt iemand die het niet erg vindt steeds dit initiatief te nemen. Het liefst een vrouw, iemand die ook kinderen heeft voor af en toe een kopje koffie te drinken samen. Wie zou dit voor een half jaar zo eens in de twee weken op willen pakken?
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Ede

  Voedselpakket ophalen

  Ede

  Meneer (70) zoekt iemand die voor een halfjaar eens in de twee weken met hem boodschappen wil doen. Meneer heeft geen sociaal netwerk, durft na een trombose niet meer te fietsen. Meneer heeft geen auto. Het maakt meneer niet uit op welke dag het zal zijn. Hij is al heel blij en dankbaar als iemand hem zou willen helpen.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Ede

  Hulp bij dingen ophangen

  Ede

  Mevrouw (82) vraagt hulp bij het ophangen van een beugel en een plank in de douche. Het plaatsen van een beugel is belangrijk in verband met de lichamelijke veiligheid van mevrouw. Mevrouw heeft zelf niet de middelen om hulp in te kopen. Wie zou haar binnenkort een keer willen helpen?
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Ede

  Wandelen

  Ede

  Meneer in het centrum van Ede is op zoek naar iemand die met hem zou kunnen wandelen.Meneer krijgt sondevoeding via de buik, kan niet veel meer eten en drinken vanwege een operatie aan zijn verhemelte. Meneer hoort met 1 oor niets, voor het andere oor heeft hij een gehoorapparaat. Meneer zoekt iemand die met hem een klein stukje wil wandelen maar die ook de rollator de trap af kan tillen. Voorkeur is het liefst op een di-wo-do, tussen 13:00-15:00 gezien de thuiszorg en hulp aan huis op andere tijdstippen. Meneer komt weinig buiten omdat hij de trap alleen niet af kan met de rollator. De fysiotherapeut komt hier ook voor langs maar dit is niet voldoende. Het zou heel fijn zijn als iemand dit voor een halfjaar zo eens per twee weken op zou willen pakken!
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer