Openstaande hulpvragen

Werkzaamheden

Afstand

Totaal 4 items in de Openstaande hulpvragen

 • Ede

  Hulp bij stukje tegelwerk

  Ede

  Mevrouw (59) vraagt hulp bij het maken van een drempel voor haar container. Mevrouw heeft al zand en tegels. Bij haar container is een stoepje en de container is nogal zwaar om hem steeds daarop te krijgen. Wie wil voor mevrouw een drempelhulp maken van zand en de aanwezige tegels zodat mevrouw de zware container weg kan rijden? Mevrouw heeft niet de middelen om hulp in te kopen en ook haar netwerk is beperkt. Wie wil deze mevrouw wat van zijn tijd geven?
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Ede

  Begeleiding bij bezoek ziekenhuis/arts/tandarts

  Ede

  Mevrouw (36) zoekt iemand die af en toe met haar mee wil naar een doktersbezoek.  Het geeft mevrouw nogal wat spanning als zij dit alleen moet doen. Mevrouw zal het erg fijn vinden als de hulpbieder eerst met haar wil kennismaken door bijvoorbeeld ergens wat te drinken voor die tijd. Mevrouw heeft een beperkt netwerk en ook niet de finaciële middelen om hulp in te kopen. Het zou mevrouw enorm opluchten als zij niet alleen naar de dokter hoeft. Wie wil deze mevrouw bijstaan in deze periode?
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Ede

  Nieuw stukje schutting

  Ede

  Mevrouw (60) zoekt hulp bij het vervangen van wat houtwerk in haar tuin. Het gaat om een stukje schutting met pergola. De totale lengte is ongeveer 3,5 meter. Ongeveer 1 meter hek, en 2,5 meter pergola. Ik kan foto's van de huidige situatie je via de mail doen toekomen voor wat details. Het gaat om het houtwerk aan de zijkant van het huis in het tuintje van mevrouw. Daarom zou het erg fijn zijn als dat er weer goed uitziet en het weer goed functioneert. Voor een handig iemand is het waarschijnlijk een uur of 4 werk. Het hout moet nog worden aangeschaft. Dat mag bij een (ons bekende) kerkelijke gemeente gedeclareerd worden. Mevrouw heeft geen geld om de hulp in te kopen en mevrouw heeft een beperkt netwerk. Wie zou deze mevrouw (eventueel met een andere hulpbieder samen) wat van zijn tijd willen geven?
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Ede

  Hulp bij dingen ophangen

  Ede

  Mevrouw (62) vraagt hulp bij het ophangen van een rolgordijn in de keuken en een jaloezie en een spiegeltje in de huiskamer. Mevrouw is alleenstaand en heeft een beperkt netwerk. Mevrouw heeft lichamelijke klachten waardoor zij dit niet zelf kan doen. Ook heeft mevrouw geen geld om de hulp in te kopen. Mevrouw heeft al een hele verhuizing achter de rug en daarom zou het extra fijn zijn als er iemand kan komen die deze klusjes zou willen doen. Zo kan mevrouw eindelijk tot rust komen in haar nieuwe onderkomen!
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer