Openstaande hulpvragen

Werkzaamheden

Afstand

Totaal 5 items in de Openstaande hulpvragen

 • Ede

  Hulp bij loodgieterklusjes

  Ede

  Meneer zoekt hulp bij het monteren van een tussenstukje van de gasleiding naar het gasfornuis. Het is geen loodgietersklus, het gaat puur om het aansluiten van het tussenstukje. Meneer zorgt ervoor dat het tussenstukje aanwezig is. Het zou fijn zijn als de hulpbieder zelf even wat gereedschap meeneemt. Meneer heeft een zeer beperkt netwerk en helaas niet de middelen om hulp in te kopen. Het zou heel fijn zijn als meneer op korte termijn weer zijn fornuis goed kan gebruiken! Wie zou zou deze man even terzijde willen staan?
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Ede

  Hulp in de tuin

  Ede

  Mevrouw (88) zoekt hulp bij het winterklaar maken van het terras. Ze zou het fijn vinden als er iemand komt die de plantenbakken leeg wil maken. Aan de voorkant staat ook een plantenbak en daar moet wat oude aarde uit en wat nieuwe aarde in. Mevrouw geniet erg van de bloemen en planten maar zij kan er zelf niet goed voor zorgen. Mevrouw heeft erg last van duizeligheid en het afnemen van lichamelijke krachten. Zij is ook al op hoge leeftijd! Wie zou dit klusje even voor mevrouw willen doen zodat het de winter weer door kan? Er hoeft niet gesjouwd te worden. Wellicht kan het in zo'n twee uurtjes wel gedaan zijn.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Ede

  Hulp bij opruimen/ordenen

  Ede

  Mevrouw (59) zoekt hulp bij het uitzoeken, opruimen en ordenen van spullen. Het zusje van mevrouw is na een intensief ziekbed overleden en mevrouw heeft haar spullen meegenomen naar huis. De verhuisdozen met spullen staan in de woonkamer. Mevrouw zou het heel fijn vinden als iemand haar komt helpen. Mevrouw heeft een hersenletsel waardoor zij dit niet goed alleen kan uitvoeren. Ook heeft mevrouw geen netwerk of middelen om hulp in te kopen. Het is nu best vol in de woonkamer dus het zou heel fijn zijn als iemand binnenkort bijvoorbeeld een avond zou kunnen komen helpen.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Ede

  Begeleiding bij bezoek ziekenhuis/arts/tandarts

  Ede

  Mevrouw (36) zoekt iemand die af en toe met haar mee wil naar een doktersbezoek.  Het geeft mevrouw nogal wat spanning als zij dit alleen moet doen. Mevrouw zal het erg fijn vinden als de hulpbieder eerst met haar wil kennismaken door bijvoorbeeld ergens wat te drinken voor die tijd. Mevrouw heeft een beperkt netwerk en ook niet de financiële middelen om hulp in te kopen. Het zou mevrouw enorm opluchten als zij niet alleen naar de dokter hoeft. Wie wil deze mevrouw bijstaan in deze periode?
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Ede

  Nieuw stukje schutting

  Ede

  Mevrouw (60) zoekt hulp bij het vervangen van wat houtwerk in haar tuin. Het gaat om een stukje schutting van 1 meter hoog met een pergola erboven. De totale lengte is ongeveer 3,5 meter. Ik kan foto's van de huidige situatie je via de mail doen toekomen voor wat details. Het gaat om het houtwerk aan de voor/zijkant van het huis in het tuintje van mevrouw. Het zou erg fijn zijn als het weer goed functioneert. Mevrouw kan er nu wel langs maar het hout staat erg scheef en zal waarschijnlijk omvallen bij een flinke storm. Voor een handig iemand is het waarschijnlijk een uur of 4 werk. Het hout moet nog worden aangeschaft. Dat mag bij een (ons bekende) kerkelijke gemeente gedeclareerd worden. Mevrouw heeft geen geld om de hulp in te kopen en mevrouw heeft een beperkt netwerk. Wie zou deze mevrouw (eventueel met een andere hulpbieder samen) wat van zijn tijd willen geven?
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer