Openstaande hulpvragen

Werkzaamheden

Afstand

Totaal 5 items in de Openstaande hulpvragen

 • Ede

  Hulp bij dingen ophangen

  Ede

  Mevrouw (82) vraagt hulp bij het ophangen van een beugel en een plank in de douche. Het plaatsen van een beugel is belangrijk in verband met de lichamelijke veiligheid van mevrouw. Mevrouw heeft zelf niet de middelen om hulp in te kopen. Wie zou haar binnenkort een keer willen helpen?
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Ede

  Wandelen

  Ede

  Meneer in het centrum van Ede is op zoek naar iemand die met hem zou kunnen wandelen.Meneer krijgt sondevoeding via de buik, kan niet veel meer eten en drinken vanwege een operatie aan zijn verhemelte. Meneer hoort met 1 oor niets, voor het andere oor heeft hij een gehoorapparaat. Meneer zoekt iemand die met hem een klein stukje wil wandelen maar die ook de rollator de trap af kan tillen. Voorkeur is het liefst op een di-wo-do, tussen 13:00-15:00 gezien de thuiszorg en hulp aan huis op andere tijdstippen. Meneer komt weinig buiten omdat hij de trap alleen niet af kan met de rollator. De fysiotherapeut komt hier ook voor langs maar dit is niet voldoende. Het zou heel fijn zijn als iemand dit voor een halfjaar zo eens per twee weken op zou willen pakken!
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Ede

  maatje

  Ede

  Mevrouw (24) met een verstandelijke beperking is op zoek naar een iemand die haar kan ondersteunen met afspraken. De afspraken hebben betrekking op haar behandelingen. Het is prettig als ze gemotiveerd en gestimuleerd wordt om naar deze afspraken te gaan en dat iemand eventueel meegaat met haar (zorgen dat ze er echt aankomt).Mevrouw heeft weinig netwerk waar zij op terug kan vallen. Het zou super fijn zijn als iemand dit voor een halfjaar zou willen oppakken!
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Ede

  Hulp in de tuin

  Ede

  Mevrouw (78) is op zoek naar iemand die haar ongeveer eens in de maand kan helpen met wat klussen in de tuin. Bijvoorbeeld een aantal planten/wortels verwijderen, snoeiwerkzaamheden en klein onderhoud. De tuin van mevrouw is ongeveer 100m2. Mevrouw heeft zelf het gereedschap. Mevrouw is veel thuis en heeft weinig netwerk. Zij heeft geen middelen om hulp in te kopen. Juist daarom zou het fantastisch zijn als iemand haar eens in de maand voor ongeveer een halfjaar tot een jaar zou willen helpen in de tuin en meteen een gezellig momentje samen creëren.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Ede

  Er op uit

  Ede

  Meneer (49) zou graag met een iemand voor een halfjaar eens per 2 weken een fietstocht maken of een museum bezoeken of iets dergelijks. Natuurlijk kan er eerst even kennisgemaakt worden om te kijken of het klikt! Liefst iemand van zijn leeftijd of iets ouder.Meneer fietst niet bij winterweer in verband met zijn heupprothese. Meneer heeft weinig netwerk en daarom zou het heel fijn zijn als hij samen een tochtje kan maken. Juist in deze tijd waarin er weinig andere mogelijkheden zijn... 
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer