Openstaande hulpvragen

Werkzaamheden

Afstand

Totaal 5 items in de Openstaande hulpvragen

 • Ede

  Nieuw stukje schutting

  Ede

  Mevrouw (60) zoekt hulp bij het vervangen van wat houtwerk in haar tuin. Het gaat om een stukje schutting met pergola. De totale lengte is ongeveer 3,5 meter. Ongeveer 1 meter hek, en 2,5 meter pergola. Ik kan foto's van de huidige situatie je via de mail doen toekomen voor wat details. Voor een handig iemand is het waarschijnlijk een uur of 4 werk. Het hout moet nog worden aangeschaft. Dat mag bij een (ons bekende) kerkelijke gemeente gedeclareerd worden. Mevrouw heeft geen geld om de hulp in te kopen en mevrouw heeft een beperkt netwerk. Wie zou deze mevrouw wat van zijn tijd willen geven?
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Ede

  Hulp bij elektraklusjes

  Ede

  Mevrouw (62) vraagt hulp bij het beter bevestigen van een lamp in de keuken. De lamp (tl buizen) lijkt niet goed te zitten want hij knippert steeds. Ook zou het heel fijn zijn als de plafondlamp in de badkamer kan worden vervangen. Dat is een peertje en mevrouw heeft dat al in huis. Mevrouw heeft helaas een beperkt netwerk. Ook kan mevrouw de hulp niet inkopen. Het zou super fijn zijn als de lampen het binnenkort weer goed zouden doen! Wie wil mevrouw daarbij helpen?
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Ede

  Hulp bij dingen ophangen

  Ede

  Mevrouw (62) vraagt hulp bij het ophangen van een rolgordijn in de keuken en een jaloezie en een spiegeltje in de huiskamer. Mevrouw is alleenstaand en heeft een beperkt netwerk. Mevrouw heeft lichamelijke klachten waardoor zij dit niet zelf kan doen. Ook heeft mevrouw geen geld om de hulp in te kopen. Mevrouw heeft al een hele verhuizing achter de rug en daarom zou het extra fijn zijn als er iemand kan komen die deze klusjes zou willen doen. Zo kan mevrouw eindelijk tot rust komen in haar nieuwe onderkomen!
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Ede

  Huiswerkbegeleiding

  Ede

  Familie vraagt hulp bij huiswerkbegeleiding voor hun tweeling (dochters) van acht jaar. De tweeling heeft moeite met taal en rekenen. De familie kan zich wel goed verstaanbaar maken in het nederlands maar toch is het voor de tweeling nog een hele uitdaging om deze vakken onder de knie te krijgen. Wie zou deze meisjes tot de zomervakantie willen ondersteunen? Uiteraard kun je eerst kennismaken om te kijken of er een klik is. Zo ja, dan mag je afstemmen met de familie wat voor jou haalbaar is in je planning. Of het lukt om 1 keer per week te komen of bijvoorbeeld liever 1 keer per twee weken. Dus het gaat maar om maximaal 10 keer. Het zou een hele opluchting zijn voor het gezin!
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Ede

  Hulp bij sauzen

  Ede

  Mevrouw (58) zoekt hulp bij het sauzen van de muur op haar zolderkamer. Mevrouw kan dit niet zelf. Mevrouw heeft een beperkt netwerk en niet de middelen om hulp in te kopen. Het gaat om een stuk muur van 10m2. Het behang is er al af en ook is het al goed vlak gemaakt. Het is de bedoeling dat de muur weer mooi wit wordt. Wie wil wat van zijn of haar tijd geven voor deze mevrouw?
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer