Openstaande hulpvragen

Werkzaamheden

Afstand

Totaal 4 items in de Openstaande hulpvragen

 • Ede

  Hulp bij boodschappen

  Ede

  Mevrouw (80) van Indonesische afkomst zoekt iemand die met haar de boodschappen wil doen. Mevrouw loopt moeizaam met een stok en kan daarom niet meer zelfstandig naar een winkel. Mevrouw heeft zeer weinig netwerk en geen familie in de buurt. Mevrouw vindt het ook erg moeilijk om hulp te vragen. Voor haar boodschappen is ze afhankelijk van de huishoudelijke hulp en als die vakantie heeft, houdt het op. Mevrouw wil heel graag op zaterdagochtend naar de markt om verse groente en fruit te halen en ook nog naar de landwinkel om eieren. Dat is ongeveer van 10.30 -12.00 uur. Ook kan het gebeuren dat ze hulp nodig heeft voor andere boodschappen. Mevrouw kan rechts achterin de auto zitten en neemt zelf het corona risico. Het zou heel fijn zijn als er meerdere hulpbieders willen helpen zodat je niet vaak aan de beurt bent. Wie zou voor het komende halfjaar eens per twee weken of eens per maand deze mevrouw hierbij willen helpen? Dat zou geweldig fijn zijn!
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Ede

  Mankracht

  Ede

  Jonge vrouw (18) heeft hulp nodig bij verhuizen. Zij gaat een traject in van thuiswonen naar begeleid wonen. Zij verhuist van Ede-zuid naar Arkel. De vader van mevrouw kan helpen bij het sjouwen maar verder is er geen familie of netwerk. Een tweede man om te helpen zou heel erg wenselijk zijn. Een boedelbak is genoeg voor al haar spullen.Waarschijnlijk kan de klus op 1 avond gedaan worden.  Wie heeft een auto met trekhaak en zou hen een avond willen helpen? Mevrouw heeft geen middelen om hulp in te kopen. Het zou fijn zijn als het binnen 2/3 weken gedaan kan zijn zodat mevrouw haar traject kan starten!
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Ede

  Belcontact

  Ede

  Mevrouw (57) uit Wageningen zoekt iemand die haar zo af en toe eens wil bellen. Ook zou ze het fijn vinden om af en toe eens samen te fietsen maar het belcontact is voor nu handiger. Mevrouw komt oorspronkelijk uit Limburg. Mevrouw is teveel thuis omdat ze het moeilijk vindt om er alleen op uit te gaan. Daarom voelt zich zij eenzaam. Mevrouw heeft weinig netwerk waar zij op terug kan vallen en ook heeft mevrouw het financieel niet breed. Wie zou in het komende half jaar eens per twee weken met mevrouw willen bellen? Ze zal heel erg dankbaar zijn...
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Ede

  Wandelen of bellen

  Ede

  Meneer (39) is op zoek naar een maatje waar meneer mee kan wandelen of bellen om raad kan vragen of dingen kan vertellen die er privé spelen. Meneer heeft het pittig thuis, moet 'veel ballen in de lucht houden'. Daarom zou het hem opluchten om over deze zaken af en toe eens te kunnen sparren met een maatje. Of om het er soms juist even niet over te hebben. Meneer heeft verder weinig netwerk. Wie zou deze meneer wat van zijn tijd willen geven? Het zou mooi zijn als het voor een halfjaar zou kunnen en dan ongeveer eens in de twee weken.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer